Hlavní obsah
Článek

Cvičitelka Hanka Kynychová (56) měla netradiční návštěvu. V jejím fitku se objevili dva urostlí mladí zpěváci a herci. Radim Schwab, coby hlavní představitel Fantoma opery, a jeho mladší kolega Michal Bragagnolo, který hraje Raoula. Nepřišli však na kávičku. Dostali totiž od Hanky pořádně do těla. Později se k nim přidala i známá choreografka a tanečnice Leona Qaša Kvasnicová.

„To je drezúra. Ani jsem netušil, že má Hanka až takovou páru. Ale my to s Michalem dáme. Nejsme žádný béčka,“ usmíval se na celé kolo Radim Schwab, který má zcela vyprodané dva jarní koncerty v Praze a Kolíně a další ho čeká v Brně.

Jeho mladší, ale neméně sexy kolega Michal Bragagnolo byl sice trochu zaskočený tempem, kterým se cvičení ubíralo, ale zahanbit se nedal. „Tak jsem zvědav, jestli se dneska ještě hnu,“ smál se mladý sympatický zpěvák a herec.

„Mnoho lidí si myslí, že je moje fitko pouze pro ženy, ale není tomu tak. Máme posilovnu, kam chodí muži i ženy, v poměru tak padesát na padesát. Mnoho lidí si myslí, že ve svém fitku necvičím. Ale já cvičím, a dokonce několik hodin denně,“ řekla razantně Hanka Kynychová, která do svého jídelníčku nedávno zařadila novou potravinu a jako trojnásobná máma se za svou postavu před padesátkou stydět rozhodně nemusí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám