Hlavní obsah
Článek

Většinu ambasadorů motivovaly k účasti na Avon pochodu zkušenosti s bojem s rakovinou prsu z rodiny či blízkého okolí, například Olze Šípkové a Romanu Vojtkovi vzala zákeřná nemoc maminky. Nejinak je na tom nová tvář růžového pochodu Ilona Csáková (53).

Nemocná byla její blízká kamarádka. „Musím říct, že - zaplať pánbůh - se v mé rodině tento zdravotní problém nevyskytl, ale moje dlouholetá výborná přítelkyně tuto nemoc statečně porazila. Díky podpoře své rodiny to dobře zvládla. Tohle byla pro mě velká motivace, abych se do této bohulibé aktivity zapojila,” nechala se slyšet Ilona Csáková a jedním dechem dodala: „Jsem strašně ráda, že jsem byla oslovena a že se můžu stát členem tohoto týmu. Myslím si, že o těchto věcech by se mělo hovořit, protože osvěty není nikdy dost."

Zpěvačka vyrazí s dalšími známými osobnostmi v čele průvodu 11. června. V pravé poledne růžově oděné procesí vyrazí ze Staroměstského náměstí, projde Kaprovou ulicí na náměstí Jana Palacha, přejde Mánesův most ve směru k Úřadu vlády a po nábřeží přes Hlávkův most dojde na ostrov Štvanice, kde proběhne odpolední i večerní program.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám