Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diváci Ulice ji znají jako Veroniku Maléřovou, diváci show Tvoje tvář má známý hlas zase jako Beyoncé, Katy Perry, Edith Piaf, Michaela Jacksona... Nejen na Hance Holišové se tým maskérů a kostymérů každý týden vyřádí, její podání Beyoncé však bylo zatím tou nejvyzývavější podívanou. Hanka přitom v civilu, ale třeba i právě ve zmíněné seriálové roli, působí spíše nesměle.

Fanoušci show byli nadšení: „Luxusní“, „Naprosto sexy“, „Neskutečně sexy“, „Lepší než originál“, „Být na holky, tak se zamiluju“, takové komentáře se objevily na sociální síti po odvysílání dílu, v němž Hana vystoupila s písní Single Ladies. Interpretku to samozřejmě velmi potěšilo a také to, že divokou choreografii na vysokých podpatcích ustála.

Zajímavou podívanou ale nabízí i herečka Ivana Chýlková. Že umí zpívat, jsme věděli například z představení Vánoční koleda uvedeného v divadle Studio DVA, překvapuje ale stylingy. Amy Winehouse, Madonna i Cher jí předepsaly poměrně odvážné modely.

Není výjimkou, že se muži změní v ženy (např. David Kraus vystoupil jako Adele) a naopak ženy v muže. Příkladem budiž již zmíněná proměna Holišové v Michaela Jacksona nebo skvělá metamorfóza Anny Fialové v Masku Jima Carreyho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám