Hlavní obsah
Článek

Britky Chanelle Hayes a Charlotte Crosby (33) toho mají společného víc než jen účinkování v reality show Big Brother. Obě prošly výraznými váhovými proměnami (jedna z nich opakovaně) a obě svou metamorfózu dovedly zpeněžit.

Osmadvacetiletá Hayes začala kila nabírat během soutěže a ještě víc po jejím skončení, kdy vztahové problémy řešila jídlem. Nápad podnikat v oblasti cukrárenských výrobků pak dílo dokonal a Hayes se stala chodící reklamou na své dortíky. To bylo koncem roku 2013. Pak se rozhodla s kily zatočit.

A šlo to ráz naráz, už v červnu 2014 z ní byl jiný člověk, dělala reklamu na hubnoucí přípravky a prohlašovala, že se konečně cítí sexy.

Její poslední fotky ale ukazují, že má zřejmě opět velké osobní potíže. Bikiny sice obléká stále, ale v mnohem větší velikosti než před necelými dvěma lety. Svým korzováním po pláži jako by přitom osobní trenéry a firmy vyrábějící přípravky na snižování váhy přímo vyzývala k opětovné spolupráci.

Razantní redukci kil zužitkovala také další hvězdička show Big Brother Charlotte Crosby, která rovněž přibrala krátce po skončení soutěže, a skončilo to figurou, za kterou sklízela pošklebky.

Do formy se Crosby dostala v ještě šílenějším tempu než Hayes - 16 kil zhubla ani ne za půl roku. Váhu si na rozdíl od své kolegyně ale drží a vydělává například natáčením DVD s cvičebními programy či focením plavek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám