Hlavní obsah
Článek

Ve filmech prožila několik romantických vztahů, ale skutečný život Drew Barrymore připomíná spíše pořádné drama. Nejenže slavné herečce krachuje manželství, ale v nezáviděníhodné situaci údajně navíc očekává další dítě.

Hollywoodská hvězda nedávno potvrdila, že se rozvádí s Willem Kopelmanem, za něhož se provdala v roce 2012. Drew se svým partnerem nadále udržuje přátelský vztah kvůli jejich dvěma dětem. Kromě tříleté Olive a téměř dvouleté Frankie je ale nejspíš bude spojovat i další miminko, které ovšem herečka přivede na svět jako svobodná matka.

Barrymore, již proslavily filmy Věčný příběh či 50x a stále poprvé, se v New Yorku ukázala ve volných šatech, jimiž maskovala zakulacené bříško. O týden dříve byla zvěčněna na ulici s podezřele klenutými křivkami. Dvojnásobná maminka má být už v šestém měsíci těhotenství, ale není zřejmé, zda je otcem budoucího miminka Kopelman, či jiný muž.

Soukromý život Drew Barrymore kopíruje příběh její hollywoodské kolegyně Megan Fox (37). Ta je také těhotná navzdory podané žádosti o rozvod. V jejím případě se však zdá, že krizi s Brianem Austinem Greenem ustáli, protože se společně objevují na veřejnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám