Veronika „KOKO“ Kokešová se živila hodně nevšední prací. Super.cz

Jedna z nejznámějších českých food blogerek měla v minulosti hodně divnou práci

15. dubna 2016 7:59

Hlavně díky jejímu pořadu s názvem Menu domů odvysílaném internetovou televizí Stream je Veronika „Koko“ Kokešová vnímaná jako velmi schopná kuchařka. My jsme se ale dozvěděli, že ještě předtím, než se Koko proslavila jako food blogerka (a ještě předtím jako rozhlasová moderátorka na pražském Expresradiu), tak se živila velmi nezvyklou prací. Byla totiž ochutnávačkou jídel zařazených do slevových programů.

Z našeho rozhovoru vyplynulo, že je Koko nyní ráda, že je tato práce již minulostí. „Nevím, jestli se chceš pokaždé přežrat něčím, nad čím nemáš kontrolu? Já jsem musela, to byla moje práce,” nechala se slyšet food blogerka roku 2013.

Zároveň ale Koko ničeho nelituje. „Byla to určitá fáze, abych se naučila stříhat videa a blogovat, jinak ale apriori chci propagovat věci, které jsou kvalitní,” řekla Koko, která v další řadě svého pořadu hodlá připravovat jídla ve speciálně upraveném food trucku a nabízet je na farmářských trzích nebo v létě na hudebních festivalech. 

Jiří Čeladník , Super.cz

Zrušit