Hlavní obsah
Článek

Se zpěvákem Bohušem Matušem (50) jsme se potkali, když se na skok před dalším vystoupením zastavil a zazpíval na křtu diáře fotografa Jakuba Ludvíka. U toho fotil i se svojí přítelkyní Nikolkou dokonce i akty.

"To už bych nikdy neudělal, myslím, že jsem si tím udělal docela ostudu. Tímto se omlouvám všem, kteří to viděli. Do letošního diáře jsem se fotil jako Raoul z Fantoma opery. Převlékl jsem se do kostýmu a ta fotka se mi moc líbí," řekl Super.cz.

Kvůli aktům s přítelkyní mu dokonce zrušili koncert. "Měl jsem mít koncert v Ostravě v kostele, už bylo prodáno 600 lístků a pak to pan farář zakázal, protože mu někdo zavolal, že jsem hanbář, a musel jsem zpívat někde jinde. Už to nebylo zdaleka tak dobré," svěřil.

Vrátili jsme se ještě k jeho roli Raoula ve Fantomovi opery. Čím dál častěji se totiž objevuje jako jeho představitel nikoli on, ale mladý zpěvák Michal Bragagnolo. Nežárlí na něj Bohuš?

"Byli jsme vždycky tři Raoulové a ten kluk je skvělý, byl dokonce vybraný jako první Raoul. Jsem rád, že si doktor František Janeček (79) všiml, jak je dobrý, protože mám dost často svoje vystoupení, tak mi i pomáhá, že může častěji hrát," uzavřel zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám