Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Média v poslední době informují o drsné smlouvě, kterou připravil tým České Miss pro své ovečky. Vítězky musí prý od letošního roku odevzdávat 70 procent příjmu z každé práce po dobu pěti let, stejnou smlouvu, jen na tři roky, mají všechny finalistky. Kvůli smlouvě řada dívek, které již mají zkušenosti s modelingem, ze soutěže ještě před branami finále odešla.

Tým České Miss si chtěl totiž dívky pojistit a smlouvy kráskám rozdal již při semifinále. Která nepodepsala, do finále se neměla šanci podívat. Jednou z nich byla také modelka Natálie Myslíková.

Krásná exotická brunetka už se soutěžemi krásy má zkušenosti. Loni skončila třetí na prestižní soutěži Miss Face, díky které odletěla také na zahraniční soutěž do Číny - Miss Tourism International. Umístila se v Top 10 a vyhrála titul nejkrásnější úsměv.

Natálie potvrdila, že z České Miss odstoupila kvůli drsné smlouvě, kterou probrala s rodiči i právníky. "Ano, je to důvod mého odstoupení," přiznala krásná Myslíková, která je nyní ozdobou řady přehlídek u nás i v zahraničí.

Reklama

Další články

Načítám