Hlavní obsah
Článek

Nestydatá blondýna se na sebe kromě umělých ňader, manželství s o 35 let starším hercem Dougem Hutchisonem a účastí v pochybné reality show snaží upozornit i hudební produkcí. Courtney Stodden (29) však nezazpívá ani notu, bez toho aniž by se svlékla.

Odhalovačka, která se neustále prsí před zrcadlem při pořizování selfíček, se o hudební kariéru pokusila už v roce 2010, kdy vyslala do světa video k písni Don´t Put It On Me, která se díky amatérskému provedení zařadila k největším internetovým bizarnostem.

Druhá fáze přišla v roce 2012. Courtney tehdy natočila klip ke skladbě Reality, na němž sice spolupracovala s profesionálním týmem, ale ani to z ní hudební hvězdu neudělalo.

Známá prsatice se však negativními reakcemi nenechala od svého snu odradit a oznámila, že brzy vydá singl s názvem Asphalt. Na novinku upozornila tím nejlascivnějším způsobem a zveřejnila fotku, na níž k zahalení využila jen tři nálepky s obrázkem not, které přistály na jejích bradavkách a v rozkroku. Vzhledem ke způsobu propagace je více než pravděpodobné, že půjde o další hudební skvost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám