Hlavní obsah
Článek

Zesnulého otce jí už sice nic nenahradí, ale Meadow Walker (17) může těšit alespoň to, že na jejím kontě přistane částka, díky níž nebude ani jako poloviční sirotek strádat. Dcera Paula Walkera se se svým právníkem podělí o 10,1 miliónu amerických dolarů (240 miliónů českých korun).

Sedmnáctiletá Meadow se dožadovala finanční náhrady z pozůstalosti Rogera Rodase, který v roce 2013 jako řidič zapříčinil nehodu, při níž společně se spolujezdcem Paulem Walkerem přišel o život. Téměř třetinu z přiznané částky sice získá právník, ale i tak si dcera hvězdy akční série Rychle a zběsile přijde na pořádný balík.

„Jde jen o zlomek jmění, jakého by její otec jako mezinárodní filmová hvězda dosáhl, pokud by jeho kariéru neukončila tragická smrt,“ tvrdí právník, jehož práce ještě neskončí. Meadow totiž zastupuje i ve sporu s výrobcem vozu Porsche, v němž herec zahynul. Walkerova dcera tvrdí, že její otec po nárazu žil, ale uhořel zaživa, protože zůstal uvězněn v autě, jehož konstrukce měla nedostatky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám