Hlavní obsah
Článek

Když zpěvačka Lenka Nová (49) našla láskyplný vztah, zatoužila po dítěti a chtěla se stát mámou. Cesta k uskutečnění osobního snu byla ale v případě této dámy více než trnitá. Několik pokusů stát se matkou dopadlo neúspěšně. Prodělala potrat i neodhalené mimoděložní těhotenství, při kterém málem přišla o život.

„Do té doby mě nikdy nenapadlo, že by mě mohly potkat takové potíže. Teď zpětně si uvědomuju, jaké je to štěstí, že to nakonec klaplo,“ řekla Super.cz Lenka.

Třetí těhotenství, které bylo rizikové, dopadlo dobře. Lenka je šťastnou mámou dcerky Kateřiny, kterou má s hudebníkem a kytaristou Davida Kollera Michalem Pelantem.

„Kačence je šest, chodí do první třídy. Obě si na nový režim zvykáme. Musím říct, že je moc šikovná a krásně čte,“ prozradila.

Zatímco malá dcerka dělá zpěvačce jen samou radost, partnerský vztah jí nevydržel. „S mužem jsme se bohužel rozešli. Vychováváme Kačenku ve střídavé péči. Ale vycházíme spolu výborně. Nového partnera nemám,“ prozradila zpěvačka, která se nyní soustředí především na svůj nový sólový počin, který připravuje s Michalem Horáčkem.

„Nové album se zatím pracovně jmenuje "40". Všechny texty na něj napsal Michal. Písničky jsou hotové, začínáme točit. Deska by měla spatřit světlo světa v říjnu,“ dodala závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám