Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její vášeň pro posilování, tvarování figury a sport obecně je známá. Štíhlá byla Hana Mašlíková (41) vždy, během doby, co začala aktivně cvičit se svým trenérem, nyní snoubencem Andrém Reindersem, se ale z její postavy stala skála. „Asi mi to nebude nikdo věřit, ale dietu jsem nikdy žádnou nedržela. Ba naopak, jím jako Otesánek. Ale je pravda, že si to potom vydřu ve fitku pod vedením největšího tyrana, kterým je můj snoubenec a zároveň dlouholetý trenér André,“ říká Hanka.

Mašlíková miluje sport a přírodu, proto nejraději cvičí venku. „Volný čas trávíme s přítelem ve fitku, na kole, na výletech se psy a také samozřejmě pravidelně jezdíme k mým rodičům, kteří bydlí ve srubu u Berouna, tam to považuji za nejlepší místo na relax,“ povyprávěla.

Přiznala také, který sport je její slabou stránkou - je to běh, jenž je pro ni zároveň velkou výzvou. „Nyní se snažím trénovat na celosvětový charitativní běh Wings for Life World Run, jehož cílem je přispět na výzkum poranění míchy a pomoci lidem na vozíku. Závod startuje ve stejný den, ve stejnou hodinu v 35 městech po celém světě a účastní se ho jak profesionálové, tak i amatéři, známé osobnosti i vozíčkáři. Letos se běží v neděli 8. května v Bratislavě a za nás tam bude například Eva Samková či Vávra Hradilek, tak se moc těším,“ řekla Hanka a dodala: „Sport je součástí mého života a neumím si představit, že bych o tuto vášeň přišla.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám