Hlavní obsah
Článek

Mladičká herečka Veronika Nová (37) předvedla svou smyslnost. A to během focení kalendáře pro luxusní síť hotelů. Přestože si nyní stydlivá herečka focení nemůže vynachválit, její první reakce na nabídku byla velmi rozpačitá.

„Když mi zavolali, že by chtěli, abych se jako dalších jedenáct žen nechala vyfotit do kalendáře pro hotelovou síť Morris, nejdřív jsem byla dost zdrženlivá. Nemám totiž ráda prvoplánové fotky ve vířivce, na baru nebo na golfovém hřišti,“ svěřila se Super.cz herečka, kterou přesvědčil hlavně tým, který dostal za úkol celý kalendář vytvořit.

„Pak mi volal fotograf Daniel Zahrádka a přesvědčil mě o tom, že to budou exkluzivní fotky mimo hotel. Na což jsem kývla ihned. Spolupráce s ním a s Luckou Janků, která se o mě během celého focení starala, byla totiž k nezaplacení. Moc si jich za jejich práci vážím,“ dodala Nová, která opravdu zaplaceno nedostala. Celý výtěžek z prodeje kalendáře totiž poputuje na účet dětského domova v Mariánských lázních. Půvabná herečka tak souhlasila, že bude pracovat bez nároku na honorář.

Nakonec jsou fotky velmi odvážné. "Možná až moc. Ale zároveň jsou velmi vkusné, tak snad nikoho nepohorší," říká Veronika, jejíž prsa teď budou po focení u mužů asi hodně populární.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám