Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová Česká Miss Andrea Bezděková (29) je kráskou, která nemá v modelingu vůbec žádné zkušenosti. Zatímco předchozí ročníky vyhrávaly dívky, které plavaly v modelingu jako ryba ve vodě, pro Andreu je první zkušeností Česká Miss.

"Moje maminka říká, že jsem v modelingu Popelka. Ale začalo mě to bavit," řekla Super.cz se smíchem Andrea. "Nikdy jsem nic nefotila, nešla jsem žádnou přehlídku. Miss byla spontánní nápad, z ničeho nic jsem si řekla, proč to nezkusit. Rozhodně bych se modelingu chtěla věnovat," upřesnila krásná brunetka.

Své vítězství nečekala. "Jsem nadšená, vůbec jsem to nečekala, jsem strašně šťastná. Holky byly krásný, ale já jsem byla taky krásná," usmívá se sympatická 173 centimetrů vysoká studentka Fakulty tělesné výchovy a sportu na Univerzitě Karlově v Praze. "Zřejmě budu muset kvůli Miss studium přerušit. Jako Česká Miss budu mít hodně povinností," myslí si Andrea.

Bohužel pro pány je nová Česká Miss zadaná. A je velmi zamilovaná. "Mám přítele, krásného, inteligentního, vtipného. Známe se dlouho, jmenuje se Martin, taky je to sportovec, je to student, pracuje," prozrazuje.

Missí nemoci se nebojí. Krátce po svém zvolení čekala, až za ní přítel dorazí na pódium. "Vůbec nevím, co si o tom myslí, ale doufám, že je šťastnej, nebo se tak alespoň bude tvářit. Mám ho ráda nade všechno, myslím, že se missí nemoci zvládneme ubránit," dodala nová Česká Miss.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám