Hlavní obsah
Článek

Situace kolem Ivety Bartošové (†48) se vyostřuje. Po její nedávné hospitalizaci v nemocnici se probudily úřady a rozhodly se, že už nebudou nečinně přihlížet tomu, v jakém nemocném prostředí zpěvaččin syn Artur Štaidl (27) vyrůstá. Jenže nejen ony mohou za to, že labilní Iveta definitivně přichází o dítě. "Podle mých informací nezletilý Artur sám důrazně vyslovil přání, že pro něj bude mnohem lepší, když začne žít s otcem," uvedl právník Arturova otce Ladislava Štaidla Josef Lžičař.

Vždy stál za maminkou a věřil jí všechny báchorky o tom, že za všechny špatnosti, které se kolem nich dějí, mohou novináři nebo exmilenci Bartošové. Odmalička ho zatahovala do svých problémů a kazila mu svými životními kotrmelci život. Tomu je ale pravděpodobně konec.

Podle informací Super.cz už pochopil, že maminka nemá angínu (tak mu kdysi prý zpěvačka vysvětlovala své opilecké stavy) a že žít po jejím boku je pro něj cestou do záhuby. Pochopila to i šéfka uhříněvského odboru péče o dítě Zdeňka Žaludová, která prý byla ve skutečnosti tou, kdo na Ivetu naposledy zavolal doktory a policii. A jedná dál.

"Máme neověřené informace, že tamní orgán péče o dítě podal k soudu koncem minulého týdne žádost o předběžné opatření. Nechci předjímat rozhodnutí justice, avšak pravděpodobně se bude jednat o změnu výchovného prostředí nezletilého. My v této věci sami nekonáme nic a čekáme jen na vyrozumění od soudu," řekl nám právník Štaidla Lžičař s tím, že jeho klient se k celé věci nechce žádným způsobem vyjadřovat, aby neuškodil svému synovi. Artur se v neděli vrátil z rockového tábora a nyní přebývá u svého táty. A pokud svůj názor, že s matkou již žít nechce, zopakuje i u soudu, dá se očekávat, že u tatínka zůstane až do své dospělosti. Pokud ho ovšem Bartošová nebude vydírat demonstrativní sebevraždou...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám