Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouhé tři roky trvala přestavba domu v Bel Air dle přání velenáročného manželského páru Kim Kardashian (43) a Kanyeho Westa (46). Ti si pořídili nemovitost začátkem roku 2013 za jedenáct miliónů dolarů (nyní téměř 263 miliónů korun) a od té doby čekali, až firmy přebudují hnízdečko k jejich spokojenosti. Původní spíše romantický zámecký styl jim totiž nevyhovoval, manželé raději něco modernějšího.

Nejslavnější pár posledních několika let kompletně změnil ráz exteriéru i interiéru domu, manželé vyměnili střešní krytinu a místo zaoblených oken nechali vestavit mohutné prosklené plochy, v jednom místě dokonce napříč oběma patry. Vyměnit nechali i celý bazén včetně venkovního domku na zahradě.

Celá tahle legrácka vyšla rodiče dvou malých dětí na dva milióny dolarů, tedy téměř 48 miliónů korun. Navíc není ani jasné, zda se dvojice do domu v prominentní oblasti Los Angeles skutečně nastěhuje, nebo jej nakonec prodá. V roce 2014 totiž pořídili v Hidden Hills další dům za 20 miliónů dolarů (478 miliónů korun), který momentálně opět prochází rekonstrukcí...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám