Hlavní obsah
Článek

Když začala padat jména moderátorek, které by mohly nahradit vyhozenou Emmu Smetana (36), na jednu se tak nějak zapomnělo. Přitom má na návrat na obrazovku nárok. Moderátorce Ivetě Vítové (40) totiž pomalu končí mateřská dovolená.

"To zní opravdu logicky. Ale vracím se později, až v září. Myslím, že jestli se to bude řešit, tak se to asi bude řešit dřív. Ale na druhou stranu vím jenom to, co si přečtu. A četla jsem, že se nikdo nehledá. Jestli se čeká na mne, to nevím, jestli jsem právě já ta záchrana. Moderátorů je dost. Ale doufám, že se se mnou pořád počítá," řekla Super.cz.

"Ale mám ještě víc jak půl roku, tak si to chci užít. Budu mít poslední úplně volné léto, chci na dovolenou a s manželem jsme vymysleli, že si půjčíme karavan. Na začátku prázdnin pojedeme k moři, na konci budeme jezdit po Čechách," plánuje.

Ivetu ve společnosti občas potkáváme i jako modelku, jako moderátorku akcí moc ne. Trénuje vůbec profesi, aby měla hladký nástup na Novu? "Přiznám se, že radši předvádím, anebo jsem na akcích, na které se nemusím nějak zvlášť připravovat. Ale dělám i moderování, zrovna se chystám jet moderovat do Náchoda. Ale dech a správnou intonaci se snažím udržovat hlavně tím, že čtu každý večer dceři Anetce pohádky. Kolikrát mám pocit, jako bych jí četla zprávy," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám