Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmnáctiletá dcera ruské tenisové hvězdy Jevgenije Kafelnikova touží stát se modelkou jako její maminka, což se jí také daří. Má podepsanou smlouvu s prestižní světovou agenturou a momentálně žije v Paříži, kde si plní sny. Její účet na Instagramu sleduje již 219 tisíc převážně teenagerů. Jenže nešťastný otec se nyní nechal slyšet, že jeho dcera trpí anorexií a bohužel jej vůbec neposlouchá.

Bývalá světová jednička se na internetu svěřila s trápením s jeho dcerou. Veřejně mluvil právě o tom, jak sociální sítě ovlivňují myšlení mladých lidí. Na adresu dcery napsal: „Tohle je skutečná anorexie. Alesya má čtrnáctileté následovníky, kteří nemají mozek a podporují ji v jejím hubnutí. Neměla by tyhle idioty poslouchat,“ napsal rozhořčený otec.

„Loni, když vážila 52 kilogramů, byl jsem spokojený. Byla krásná a začínala vypadat jako žena. Ale co se děje teď? Jsem striktně proti tak radikálnímu hubnutí. Bohužel mě ale neposlouchá,“ postěžoval si Kafelnikov.

Samotná Alesya ale nařčení odmítá a tvrdí, že váží 47 kilogramů. „Je to normální váha pro modelky,“ dodává s tím, že její otec jí je naopak velkou oporou. Na jejích sociálních sítích se to pochopitelně hemží fotografiemi, na nichž si dopřává spousty jídla i kalorické bomby jako koblihy nebo velké porce zmrzliny.

Reklama

Další články

Načítám