Hlavní obsah
Článek

Majitel nezaměnitelného chrapláku Dalibor Janda (71), který v osmdesátých letech lámal dívčí srdce díky hitovkám Hurikán, Žít jako kaskadér či Hráli jsme kličkovanou, dnes slaví už třiašedesáté narozeniny.

A skončil v důchodu! Naštěstí pro zástupy jeho fanynek to neznamená, že přestal koncertovat a psát nové písničky. Zpěvák jen zjistil, že má skutečně nárok na důchod, a tak si o něj zažádal.

„Volal jsem na důchodové zabezpečení, protože jdu zítra do důchodu,“ prozradil v rádiu Impuls zpěvák, který prý zmátl i paní úřednici. Ta nevěřila, že s ní doopravdy mluví Dalibor Janda, a už vůbec tomu, že má nárok na důchod.

Na koncertních pódiích ale charizmatického zpěváka určitě uvidíme, protože, co se týče koncertování, patří k našim nejaktivnějším zpěvákům. Že mu to pořád zpívá jedna báseň, se ostatně přesvědčte v naší videoukázce.

Není divu, že Dalibor Janda bude 15. října součástí velkolepé koncertní show Český mejdan s Impulsem, kde zahraje své největší hity. Kromě populárního Hurikána se fanoušci mohou těšit také na Petera Nagyho, Miroslava Žbirku, Ilonu Csákovou, Janka Ledeckého, Petra Koláře či Vašo Patejdla. Mladší generaci pak v bohatém hudebním programu zastoupí kapely Chinaski, No Name a Jelen.

Který hit Dalibora Jandy je pro vás opravdu kultovní?
Jahodový koktejl
1,2 %
Hráli jsme kličkovanou
7,2 %
Všechno na Mars
1,2 %
Hurikán
13,7 %
Kde jsi
58,3 %
Žít jako kaskadér
9,4 %
Padá hvězda
5,4 %
Stoletý stařec
3,6 %
Celkem hlasovalo 8345 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám