Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od záhadného zmizení Patricka McDermotta uplynulo už více než deset let, ale nyní opět prosakují na povrch domněnky o jeho fingované smrti a tajném přebývání v Mexiku. Americký kameraman s korejskými kořeny byl devět let v bouřlivém vztahu s herečkou a zpěvačkou Olivií Newton-John, než v roce 2005 za zvláštních okolností zmizel během nočního rybaření u kalifornského pobřeží San Pedro. Již po dřívějších spekulacích, že McDermott žije v Mexiku, přicházejí nové informace, že tam skutečně spokojeně přebývá na venkově, a to s novou přítelkyní.

Podle čerstvých důkazů vyšetřovatele Johna Nazariana, které poskytl týdeníku Woman’s Day, se McDermott usadil v odlehlé venkovské části země, kde pobývá se ženou z Evropy. Má mít údajně německý přízvuk. „Prý žije s rodilou Němkou. Mluvil jsem s lidmi odtamtud. Ženu, s níž cestoval, popisovali, že má německý akcent,“ prozradil Nazarian.

Již v roce 2010 se podařilo soukromému vyšetřovateli Philu Kleinovi zjistit, že má McDermott žít v přímořském letovisku Puerto Vallarta pod svým rodným jménem Pat Kim. Je tak možné, že se po uveřejnění informací po zemi přemisťoval a pochopitelně změnil i jméno.

Kameraman údajně svou smrt sehrál kvůli dluhům a také proto, aby jeho synovi Chancemu mohla být vyplacena jeho životní pojistka. Pobřežní hlídka jej prohlásila za 'zřejmě utonulého' v roce 2008.

Reklama

Další články

Načítám