Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Nestárnoucí Yvetta Blanarovičová (60) svým zjevem inspiruje a dráždí nejen dámy své věkové kategorie. Nejinak tomu bylo na dalším galavečeru její nadace La Sophia, která se snaží pomáhat sociálně znevýhodněným dětem s hudebním talentem.

V bílých šatech vypadala Yvetta jako vždy fantasticky, ale přiznala nám, že se bála, zda se do šatů vejde. „Pro jistotu jsem si dala svůj pravidelný detox. To jde vždycky tak kilo a půl dolů,“ poodhalila jeden ze svých tajných triků Yvetta s tím, že čtyři dny před koncertem byla jen na ovocných a zeleninových šťávách.

„Ráno začínám vodou s citrónem. Tak po čtvrt hodině si připravím rozmixované ovoce. Přidávám tam lžičku skořice, zázvor, ořechy a slunečnicová semínka. Střídám to s rozmixovanou tepelně neupravenou zeleninou. Tam zase přidávám kajenský pepř,“ svěřila.

Na galavečeru však ani letos Yvetta nezářila sama. Ozdobou byla jako každý rok její kamarádka Andrea Verešová. „Andrejka už tradičně moderovala dražbu a byla velice šikovná,“ dodala Blanarovičová, kterou přišli podpořit také její kolegové z muzikálu Angelika i sám autor Michal David.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám