Hlavní obsah
Článek

Co by člověk neudělal pro peníze? Jsou lidé, kteří se kvůli vidině snadného zisku nestydí vůbec ztrapnit. Své o tom ví i moderátoři Martin Dejdar (59) a Tomáš Měcháček (37), kteří momentálně natáčí už třetí řadu zábavného pořadu Vylomeniny, jenž je založený na principu skryté kamery.

Pánové si v restauraci vytipují některého z hostů a nabídnou mu 20 tisíc korun, pokud splní pětici úkolů. Ty jsou ale dost bláznivé a moderátoři je tomuto člověku postupně napovídají do sluchátka. Partner, který s vybraným účinkujícím sedí u stolu, samozřejmě nesmí mít jak o sluchátku, tak o nějaké soutěži ani ponětí.

Jeden muž například dostal za úkol na slovo poslechnout slečnu, která k němu přijde ke stolu. Ta mu poručila, aby si sedl na všechny čtyři a udělala si z něj poslušného pejska. Mladík vrčel, štěkal, zvedal nožičku a musel prosit o pamlsek. Není divu, že jeho parťák u stolu raději utekl. Více uvidíte ve vtipném videu.

„Někdy mám trochu pocit trapnosti, když zadávám soutěžícímu hodně bláznivý úkol, ale to trvá jen chvilku. Pokud chce někdo poměrně rychle vyhrát 20 tisíc korun, musí pro to něco udělat. Na druhou stranu si říkám, že nikoho nenutíme, aby s námi tuhle hru hrál. Je to každého svobodná vůle do ní s námi jít. A každý může kdykoliv v průběhu této hry skončit. Ale to se stává málokdy,“ prozradil Martin Dejdar.

Tomáš Měcháček přiznal, že se během Vylomenin s Martinem Dejdarem sázejí. „Sázíme se, jestli určitý člověk přijme naši nabídku a bude s námi hrát o 20 tisíc korun, nebo ne. Musím říct, že vyhrává Martin, asi má lepší odhad na lidi,“ uzavřel s úsměvem Měcháček, jehož známe díky jeho účinkování v reklamě na banku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám