Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Díky zásnubnímu prstenu s obřím diamantem od Jamese Packera je Mariah Carey (53) opravdu šťastná a spokojenost se projevuje i na její vizáži. Zpěvačka sice zhubla, ale očividně opět trpí syndromem zeštíhlujícího zrcadla.

Výhodně zasnoubená popová diva zahájila ve skotském Glasgow svou přeslazenou koncertní šňůru The Sweet Sweet Fantasy Tour. Zpěvačka se svým hudebním programem evropské publikum potěšila naposledy před 13 lety, takže její vystoupení vzbuzovalo velké očekávání.

Mariah Carey fanoušky nejprve nažhavila fotkou ze zákulisí, na níž měla snad poloviční parametry, než u ní bylo v době, kdy se jí hroutilo manželství s Nickem Cannonem, obvyklé. Na pódiu ovšem navrátivší se hvězda potvrdila, že to s jejími křivkami nebude až tak žhavé.

Zpěvačka bojující s jo-jo efektem, která se ráda nechává graficky zeštíhlovat, umí najít vhodný postoj, jímž docílí atraktivnější siluety. Na pódiu ale dokázala, že minimalistický kostým ve stylu stejně staré ale výrazně pevnější Jennifer Lopez (54) není pro dámy jejích tělesných parametrů tou nejlepší volbou. Mariah navíc nedá dopustit na oblíbené lesklé silonky, v nichž její stehna působí ještě mohutněji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám