Hlavní obsah
Článek

Na Instagramu pětadvacetileté Chloe Green se to poslední dobou začíná hemžit fotografiemi, které poukazují na důvěrnější než jen kamarádský vztah mezi ní a portugalským fotbalistou Cristianem Ronaldem (39).

Pohledná dcera podnikatele a ředitele společnosti Arcadia Group Philipa Greena, pod kterou spadají britské módní značky jako Topshop, Burton, Dorothy Perkins a další, necelé dva roky chodila se zpěvákem Marcem Anthonym. Ten je pro změnu exmanželem zpěvačky Jennifer Lopez, s níž má také čerstvě osmiletá dvojčata Emme a Maximilliana.

Green se s Ronaldem vyfotila i po vítězném zápasu jeho Realu Madrid v Římě. Zatímco Cristiano má radostný výraz a otevřenou pusu, Chloe naznačuje polibek na jeho tvář. Na dalším snímku je pak vidět fotbalistou podepsaná krabička cigaret s osobním vzkazem na krytu jejího mobilního telefonu ‚Mé lásce Chloe‘.

Dvojice přitom společně pózovala už loni v listopadu na premiéře dokumentu Ronaldo mapující fotbalistovo soukromí i kariéru během uplynulých čtrnácti měsíců.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám