Hlavní obsah
Článek

Bývalý manželský pár Gwyneth Paltrow (51) a Chris Martin (39) se zřejmě chtějí zbavit společného majetku, a tak se rozhodli prodat apartmán v luxusní newyorské čtvrti Tribeca, který společně pořizovali v roce 2007. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby za něj nyní nepožadovali téměř třikrát tolik...

Herečka a zpěvák se tak ukazují být zároveň i dobrými byznysmeny, kteří možná cenu nejprve pořádně nadsadí, aby později měli prostor pro jednání a smlouvání s případnými zájemci. Požadovat totiž 14,25 miliónu dolarů (346 miliónů korun) za nemovitost, kterou devět let zpátky koupili za 5,1 miliónu dolarů (124 miliónů korun), což je velmi snadné zjistit, je přinejmenším trochu drzost.

Apartmán o 370 metrech čtverečních se nachází v bytovém domě, kde mimo jiné vlastní svůj byt i herečka Meryl Streep. Dvojice pochopitelně omlouvá nadsazenou cenu i rozsáhlými úpravami a designovým nábytkem s mnoha vychytávkami vhodnými pro účely rodiny, o které se postarali známí bytoví architekti z týmu Roman & Williams.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám