Hlavní obsah
Článek

Trochu jako návštěva z jiné planety působila v pondělí na newyorské premiéře talentovaná dcera zpěváka Lennyho Kravitze (51) a herečky Lisy Bonet (48). Sedmadvacetiletá kráska Zoe Kravitz se jen letos objeví ve čtyřech filmech a další role se určitě pohrnou. Zoe totiž už dávno dokázala, že se bez tlačenky od rodičů hravě obejde a že se před kamerou dokáže zhostit zcela odlišných charakterů. Na premiéru sci-fi snímku Série Divergence: Aliance zvolila sofistikovaný look, když síťované šaty Valentino s třásněmi doplnila o futuristický účes.

Ač se na premiéře proháněly i další krásné herečky, žádné se nedostalo takové pozornosti a i na společných fotografiích se vedle Zoe staly prakticky neviditelné. Velmi střídmé modely totiž zvolila jak mladinká Shailene Woodley, tak vyzrálejší Naomi Watts či Maggie Q.

Pokud jste rovněž nadanou muzikantku Zoe ještě neviděli hrát, máte možnost to napravit například ve filmech Po zániku světa, Divergence, Šílený Max: Zběsilá cesta, Rezistence či v komediích Matroš nebo OUTsideři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám