Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ať už jsou rodiče tříměsíčního kloučka na fotografii jakkoli nesnesitelní a zahledění do sebe, jedno se jim upřít nedá: děti se ze spojení jejich genů rodí vážně rozkošné...

Asi většina z vás správně tipovala, že jde o syna Kanyeho Westa (46) a jeho ženy Kim Kardashian (43). Ta o víkendu sdílela na internetu teprve druhou fotografii jejich nejhezčího předvánočního dárku, jehož pojmenovali Saint (Svatý).

Není pochyb, že jméno svému potomkovi vybíral opět otec, který sám sebe nazývá géniem, vizionářem a dokonce Ježíšem. Což jen potvrdil v roce 2013 vydáním alba Yeezus, které ovšem, stejně jako jeho módní kolekce, ani přes masivní podporu celé Kardashianovic rodiny nezaznamenalo žádné převratné úspěchy.

Před třemi lety si totiž u manželky prosadil jméno jejich prvorozené dcery North West (Severozápad) i přesto, že Kim pro ni původně chtěla vybrat jméno začínající na písmeno K, jak už je v její rodině zvykem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám