Hlavní obsah
Článek

Nepoučí se a nepoučí! Známé ženy léta dobře vědí, že v šatech či sukních musejí dávat setsakramentsky velký pozor na to, co nabízejí fotografům ke zvěčnění. A zdaleka nejde jen o vystupování nebo nastupování z, či do auta, bacha si musí každá ze známějších osobností dávat i na obyčejný "posed". Své o tom teď jistě ví i živočišná slovenská zpěvačka a herečka Zuzana Norisová, která lovcům zajímavých záběrů nabídla pořádně tučné sousto v podobě svého rozkroku!

Zuzka byla jednou z tváří veletrhu přípravků na zvýraznění krásy v pražských Letňanech, zúčastnila se zde prezentace francouzské kosmetiky. Přišla sice v šatech, které tentokrát nezvýrazňovaly její jindy velmi zajímavý dekolt, ale přesto vzbudila v pánech hříšné myšlenky.

Sedla si totiž tak, že bylo vidět její běloskvoucí prádlo. Až tento zajímavý snímek, který zachytil fotograf, uvidí zpěvák David Kraus, který byl do zpěvačky před lety strašně zamilovaný a chtěl Zuzanu odloudit od jejího někdejšího přítele písničkou (za což ho Norisová počastovala slovy o duševní chorobě), možná jeho srdce začne tlouct opět o něco prudčeji!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám