Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zdeňka Pohlreich poslední dobou jen září a není divu, protože se dozvěděla, že v boji s agresivní rakovinou prsu (minimálně zatím) vítězí na celé čáře. Už také začala řešit operaci, při které jí doktoři vymodelují nové ňadro.

„Operace má být v srpnu, musí se objednat prso. Ale myslím, že dokonce už i dorazilo. Klidně bych byla bez prsa, vůbec mi to nevadí, spíš je to nepříjemné. Musím totiž nosit náhradu a nesedí to, je potřeba mít speciální podprsenku a podobně. Je to zkrátka nepohodlné,“ svěřila se Super.cz Pohlreich.

Manželka nejznámějšího českého kuchaře Zdeňka Pohlreicha (66) však zdůrazňuje, že jinak by pro ni nové ňadro nijak důležité ani nebylo. „Podstatné jsou pro mě jiné věci. Prsa sama o sobě ještě nikoho šťastným neudělala, byť vím, že spousta žen by řekla něco úplně jiného,“ směje se patrně v narážce na silikonové krásky, kterým objemnější hrudníky často přičarovaly „štěstí“ v podobě movitých partnerů a na výdobytky zlatých kreditek bohatší život.

„Osobně jsem šťastná kvůli úplně jiným věcem. Třeba dnes mi v hospodě na terase svítilo sluníčko do zad,“ dodala Zdeňka, jež je právě na dovolené v Itálii a jíž na přelomu dubna a května vychází kniha o boji se zákeřnou nemocí.

Reklama

Další články

Načítám