Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Emma Smetana (36) má ráda spíše neformální módu, na společenských událostech, které vyžadují dress code black tie, ji moc často nevídáme. A na tento typ oblečení má svůj názor. Myslí si, na rozdíl od znalců módy, módních kritiků a pořadatelů nejluxusnějších akcí, že nejsou nutné podpatky.

No, asi nebyla loni v Cannes, kam dámám bez podpatků zakázali vstup na společenské akce, a stejné potíže některé měly i na večírku na karlovarském filmovém festivalu. A to se pravidla trochu uvolnila. "Dříve by nepřipadalo v úvahu, kdyby měly dámy k black tie otevřené střevíčky. To už teď možné je," řekl Super.cz renomovaný stylista Filip Vaněk (46).

"Jednou za čas podpatky nosím, když je to opravdu, opravdu nutné. A myslím si, že v rámci black tie to povinností není," stála si za svým Emma, která na galavečeru Shop roku ke dlouhé róbě zvolila balerínky. "Podívejte se na filmové premiéry mimo tuhle republiku a tam se balerínek prochází mnoho a těm dívkám to sluší," míní.

"Jistěže je to pohodlnější, a navíc je víc žádoucí, aby žena v průběhu večera nespadla. Působí to víc black tie, než když si rozřeže obličej o schody, což mně se, v podstatě skoro vždycky, když ty podpatky mám, téměř s jistotou stane," dodala.

Od oblečení jsme se s Emmou dostali k jejímu nedávnému pobytu v Brazílii, kde skončila i v nemocnici, a doufali jsme, že tam snad nechytla virus zika. "To tak asi nebude, protože ta nemoc mi začala už v letadle," ujistila nás. Pokud jde o rady hygienika, aby cestovatelky a cestovatelé počkali s početím minimálně půl roku po pobytu v rizikové oblasti, bere je na vědomí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám