Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S aristokratkou lady Amelií Windsor jsme vás již seznámili, když byla před několika dny magazínem Tatler označena nejkrásnější součástí britské královské rodiny. Dvacetiletá vnučka prince Edwarda, vévody z Kentu, jenž je bratrancem královny Alžběty II., má o své budoucí kariéře jasno, chce se věnovat módě.

Poté, co se o mladičké lady začalo díky obálce zmiňovaného časopisu více mluvit, spatřily světlo světa i její fotografie, na nichž si v Paříži, kde byla na stáži v módním domě Chanel, vybírala šaty na svůj debutantský ples. Tehdy byla studentkou střední školy St. Mary’s v Ascotu a psal se rok 2013.

Do nejužšího výběru se dostala tmavomodrá saténová róba s vlečkou, jednodušší šedé šaty s dlouhým rukávem a výšivkou, bílá róba s květinovou aplikací připomínající šaty pro nevěstu a bledě modré šaty se stříbrnou krajkou a průsvitnou horní částí od značky Ellie Saab, kterým nakonec Amelia dala před ostatními přednost...

Reklama

Další články

Načítám