Hlavní obsah
Článek

Bývalá Miss ČR Kateřina Průšová (40) už na večírky moc nevyráží. Výjimku udělala, když byla pozvána na křest knihy. Je totiž vášnivou čtenářkou. A tahle kniha byla i o jiné vášni, jednalo se o pokračování erotického románu 50 odstínů šedi, tentokrát z pohledu mužského hrdiny.

"Četla jsem první díl, bohužel jsem ho nedočetla. Mám rozečtenou spoustu knížek, jsem takový knihomol. Přátelé to o mně vědí, a tak mi k Vánocům a narozeninám dávají hodně knížky. Teď jsem dočetla jeden záhadný román a pak se chystám na tohohle Greye. Jsem zvědavá, protože jsem to neviděla v kině. Upřednostňuju spíš knížky než filmy podle nich natočené," svěřila Katka, že raději používá svoji vlastní představivost.

Pánové, kteří se v její přítomnosti na večírku ocitli, ovšem moc velkou představivost mít nemuseli. I když bylo docela chladno, Kateřina si vybrala lehké šaty a nevzala si pod ně podprsenku, takže se mohli pokochat vynikající prací plastického chirurga, od něhož si modelka před lety nechala vylepšit své poprsí.

Když už jsme byli u představivosti, zajímalo nás, zda se nechává knihami, konkrétně touto, poněkud lechtivou, také inspirovat v soukromí. "To ne, v tom jsem konzervativnější. Žádné svazování nebo zavazování očí. Hezké prádlo, to je jiná věc. To my ženy máme rády a hlavně muži ho na nás mají rádi. To připadá v úvahu," vysvětlila svůj přístup Katka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám