Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po skvěle rozjetém začátku pokračují tvůrci seriálu Vinyl i dál v nastaveném tempu a diváci se tak už ve třetím pokračování dočkali další nahé slavné herečky. Po odhalené Juno Temple (26) v úvodním díle scenáristé tentokrát svlékli hlavní ženskou postavu celé série Olivii Wilde (31).

Herečka známá jako ‚Třináctka‘ ze seriálu Dr. House v novém seriálu zasazeném do divokých sedmdesátek plných sexu, drog a rock’n’rollu představuje Devon Finestru - manželku hlavního hrdiny Richieho Finestry, jehož hraje Bobby Cannavale. S ním také v posledním díle provozovala postelové hrátky z fotogalerie.

Autentičnost tehdejší nevázané atmosféry do seriálu dokonale vkládá i spoluautor scénáře Mick Jagger, což se ukázalo jako výborné spojení s Martinem Scorsesem, jenž Vinyl režíruje. Roli v něm získal i Jaggerův syn James, který si hned v prvním díle střihl zmiňovanou lechtivou scénu s Juno Temple.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám