Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byla jednou z hlavních osobností, které se postaraly o bohulibou dražbu šatů čtyř českých módních návrhářek a exkluzivní lahve francouzského koňaku. Barbaře Nesvadbové (49) to během večera, kdy se dražba uskutečnila, velmi slušelo. Většina mužů z jejího výstřihu opět nemohla spustit oči. Přestože na své okolí působila platinová blondýna jako vždy mile a vyrovnaně, uvnitř se to v ní mlelo.

„Z dražby téhle nesmírně drahé lahve jsem měla dva měsíce hrůzu. I když má velmi vysokou hodnotu, tak to není třeba diamant, není to něco, co člověku zůstane, je to velmi efemérní,” svěřila se nám spisovatelka po dražbě limitované edice vzácného koňaku. „Peněz se vybralo hodně, a navíc jsou všichni nadšení. Jsem ráda, když to není jen o žebrání, když je to o spokojenosti na všech stranách. Všichni, kdo si koupili šaty, v nich budou jistě dělat parádu,” uvedla zakladatelka Nadačního fondu Bazaar Charity Nesvadbová.

„Kdokoliv s tak velkým štěstím, jako je zdraví, by neměl zavírat oči před ostatními. Pomáhat postiženým je pro členy NFBCH přirozené, samozřejmé a absolutně automatické,” objasňuje záměr celého večera Barbara Nesvadbová.

Celkem se v průběhu charitativního večera podařilo vybrat částku 320 000 korun. Celý výtěžek poputuje na konto nadace Etincelle, pomáhající lidem s lehkým mentálním či kombinovaným postižením. Konkrétně finanční prostředky získané z koupě vzácného koňaku budou využity na zaměstnávání mentálně handicapovaných spoluobčanů. Vydražené šaty pak pomohou zajistit rehabilitační terapie malé Elence, která trpí těžkým pohybovým postižením.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám