Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Režisér Jiří Adamec (76) je grand. Svoji manželku Janu Adamcovou (52) bere k moři kdykoli má jen trochu volného času. "Letos jsme byli jenom třikrát, ale byly bohatší roky. Byli jsme na dovolené i šestkrát do roka," přiznala Super.cz Jana. Každá žena v domácnosti by jí mohla jen závidět.

Adamcová by ovšem měla ukončit mateřskou dovolenou a vrátit se do práce moderátorky na TV Nova. "Já jsem na to připravená," ubezpečila. Otázkou ovšem je, jak ji v televizi přivítají. S jejím manželem se nerozešli v nejlepším a on nyní pracuje pro konkurenční Primu, kde točí seriál Cesty domů. "Uvidíme, jak to dopadne. Vrátit se mám v listopadu," upřesnila Adamcová.

Zajištěné má i hlídání dětí. Pětiletý Daniel chodí do školky a příští rok ho čeká škola. Jasmínce zatím nejsou ještě ani tři roky. "Právě proto je se školkou problém, ale zvládneme to s pomocí rodiny, eventuálně chůvy," dodala Adamcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám