Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Hanka Mašlíková (41) se na konci loňského roku zasnoubila s přítelem Andrém Reindersem, který jí nasadil zásnubní prsten na dovolené v Dominikánské republice. Bohužel ale nevychytal velikost a Hance byl tak velký, že se už nedal zmenšit a modelka ho musela nechat roztavit. Tři týdny čekala na nový prstýnek.

Nyní už ho hrdě nosí a těší se, že se stane Andrého ženou. "Nosím ho, mám o něj strach, hlídám si ho, aby se s ním něco nestalo, při tréninku si ho ani nesundávám, abych ho neztratila," říká modelka.

Žádné velké přípravy na svatbu ale zatím neprobíhají. "Bavíme se o tom, občas se na něco kouknu, ale není to tak, že bych ležela u internetu. Uvidíme, jak nám to čas dovolí, určitě nebudu nevěsta, která by nedělala nic jiného. Uvidíme, jestli svatbu připravíme letos, nebo příští rok," upřesnila Mašlíková, která si možná i kvůli svatbě nechala dorůst své krátké vlasy.

"Krátké vlasy ke mně asi patří, asi mi sluší, jak slyším i ohlasy. Chtěla jsem po dlouhé době zkusit mikádo, delší ani neplánuji, ani kvalitu vlasů na to nemám. Určitě nebudu mít delší vlasy než po ramena," dodala moderátorka Snídaně s Novou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám