Hlavní obsah
Článek

Celých dvanáct kilo shazovala po porodu osmadvacetiletá moderátorka Denisa Jeřábková. Dnes je maminka osmiměsíční Laury zase na své váze, a tak na oslavu vítězství pořídila sobě i partnerovi Martinovi zbrusu nové sexy fotky.

Zatímco na obrazovku se Denisa Jeřábková vrátila necelé dva měsíce po porodu, před objektiv fotoaparátu si troufla až nyní. „Za tím zprávařským pultíkem se přece jenom dalo leccos schovat. A já jsem bohužel neměla to štěstí, abych těhotenská kila nechala v porodnici. Po porodu jsem vypadala, jako bych měla jít rodit znovu. Kamarád mi dokonce při návštěvě v porodnici řekl, jestli nečekám další mimčo,“ směje se sympatická moderátorka.

V domácím i pracovním zápřahu pak šla kila dolů rychle. „Stále ještě kojím, takže hubnutí jde samo. Čím víc malá přibírala, tím víc jsem já ztrácela na váze. Teď už jsem na své původní váze a víc už hubnout nechci, jídlo miluju a diety nesnáším. Ale začnu zpevňovat, co naplat, tělo po porodu prostě vyměklo,“ přiznává Denisa s tím, že role maminky ji změnila od základu. „Už se nestresuju kvůli maličkostem a to, co bylo dříve nejdůležitější na světě, je dnes na druhé koleji. Všechno válcuje Laura, bojím se o ni, o její zdraví a také o sebe. Dřív jsem strach o sebe neměla.“

Přestože má Denisa štěstí na klidné a veselé dítě, pořídit mu sourozence zatím rozhodně nechce. „Myslím, že jedno dítě a práce v televizi mi bohatě stačí. Laura je sice strašně hodná a usměvavá, ale začíná být hodně akční, už se sama postaví, takže za chvíli bude doma asi velká legrace,“ děsí se Denisa.

„Když nejsem v práci, jsem mamča na plný úvazek. Celý den si hrajeme a děláme blbiny, zpívám jí, čtu a vyrážíme společně do města za tetami a mezi ostatní děti, anebo si tady vyjedeme do přírody, kterou máme hned za domem. A když jsem v práci, dívá se na mě Laura s tatínkem v televizi. Jakmile mě prý zmerčí, směje se a upíná oči k obrazovce.“ Jestli jednou malá půjde v maminčiných šlépějích, ukáže čas. „Zatím to vypadá, že bude celá po tatínkovi. Po mně nemá snad vůbec nic.“

Reklama

Další články

Načítám