Hlavní obsah
Článek

Zpěvák a skladatel Janek Ledecký (61) se může považovat za jednoho z nejbohatších tuzemských zpěváků. Ve Špindlerově Mlýně v Krkonoších, kde vlastnil ještě donedávna několik nemovitostí, udělal obchod svého života. A právě to mu vydělalo osmdesát miliónů korun.

„Obě nemovitosti prodal. Chatu Silvu jedné brněnské firmě asi za 20 miliónů a Villu Czernin nějakému bohatému podnikateli s nemovitostmi z Prahy. Údajně za ni dostal asi 60 miliónů,“ sdělila deníku Aha! sousedka slavného zpěváka.

Jak se zdá, Ledecký si počkal na nejvhodnější dobu. Podle znalců by nikdy jindy takovou sumu za své nemovitosti nedostal. A to dobře ví i zpěvák, který tento krok již před časem prorokoval. „Několikrát mi různí lidé nabízeli za Czerninovu vilu na dřevo mnohonásobně více, než jsem do rekonstrukce vložil. Ale zatím to, že bych ji prodal, není aktuální,“ tvrdil ještě vloni Ledecký.

Ten se ale nezbavil všech svých nemovitostí v této oblasti. Prozatím si ponechal svůj stylový dům ve Svatém Petru, který má hodnotu 15 miliónů korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám