Hlavní obsah
Článek

Bývalý manžel zpěvačky Britney Spears (42) Jason Alexander (34) strávil podle nově zjištěných informací magazínu US Weekly celkem 111 dní za mřížemi. Soud mu vyměřil bezmála čtyřměsíční trest za domácí násilí, jehož se měl dopustit loni v dubnu v San Franciscu na ženě, s níž tou dobou chodil. Alexander se stal v lednu 2004 přes noc mediální celebritou, když svou kamarádku z dětství Britney Spears pojal za manželku během jejich divokého pobytu v Las Vegas.

Alexander, který si ovšem výsadního postavení manžela popové princezny užíval pouhých 55 hodin, než byl sňatek anulován, si trest odseděl už loni. Oběť údajně utrpěla rozsáhlé ublížení na těle a později proti němu získala i soudní příkaz.

Mladý muž zároveň musel absolvovat 25 hodin veřejně prospěšných prací, nastoupit protialkoholní a protidrogovou léčbu a ještě dostal tříletou podmínku. Podle soudních dokumentů měl muž oběť mimo jiné popadnout za hlavu a srazit na kuchyňskou linku, shodit ze schodů nebo ji strčit do křoví. Ve vězení ovšem neskončil poprvé. V roce 2006 byl policií zadržen za řízení v opilosti. Jelikož nechodil na nařízená protialkoholní sezení, pobyl si v chládku deset dní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám