Hlavní obsah
Článek

S Agátou Prachařovou (38) jsme se tentokrát potkali v restauraci, která nese jméno středověkých chemiků, tedy alchymistů. A o tom, že její výstřih bývá vždy vědeckým dílem, které odporuje přírodním zákonům, není pochyb. Jednou jsou to jedničky, jindy čtyřky.

"Dneska jsem bez podprsenky, takže jsem si vzala malá prsa. Cítím se jako v noční košili. Je to takové hodně uvolněné," smála se Agáta, které obvykle mate tím, že využívá push-up efekty spodního prádla.

Agáta začala před měsícem a půl zase cvičit. Tentokrát to má v plánu vydržet minimálně do léta, i když už měla i natažené vazy. "Cvičím pětkrát týdně a pořád všechny obtěžuju tím, že jim ukazuju svaly," svěřila.

"Cvičení mě hrozně baví. Hrozně mě to chytlo, až mi trenér říkal, že tak často bych cvičit neměla. Pravda je že jsem zjistila, že teď vážím víc, než když jsem cvičit začala. Ale prý jsou to ty svaly a já tomu věřím," dodala.

"Chci to vydržet minimálně do léta, protože jsem se rozhodla, že pak už budu chodit jenom v plavkách. Udělám si zadek, jaký má Dara Rolins (51), po kterém toužím," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám