Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pouhých pět měsíců od narození syna jménem Josey Hollis Dorsey je herečka ze seriálu Glee Naya Rivera (29) opět na své původní váze. Nikoho tak nepřekvapí, že výsledky svého snažení nechce nechat bez povšimnutí. Ovšem šaty, které zvolila na akci Young Hollywood, jež se konala kde jinde než v Los Angeles, byly na čerstvou maminku i na tamní poměry odvážné.

Představitelka populární roztleskávačky Santany Lopez ve zmiňovaném seriálu se na párty pořádané časopisem Vanity Fair a automobilkou Fiat objevila bez manžela, herce Ryana Dorseyho. Zatímco Naya nenechala v klidu žádného přítomného muže, Ryan měl zřejmě doma úplně jiné povinnosti a staral se, aby se malému synovi po mamince stýskalo co nejméně.

Na večírku byla ovšem k vidění i její kolegyně z Glee Lea Michele, obě stejně staré dámy se ale prý doslova nesnášejí od doby, kdy Naya měla o Lee říct producentům, že hraje jako primadona, načež Lea byla v roce 2014 z projektu odejita. A i tentokrát nad ní měla herečka s portorickými, afroamerickými a německými kořeny navrch. Lea totiž dorazila v cudnějším černém modelu, v němž své rivalce nemohla konkurovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám