Hlavní obsah
Článek

Jablko zase jednou nepadlo daleko od stromu... Šestadvacetiletou Riley Keough zřejmě ještě neznáte, ale to se dost možná brzy změní. Po slavných předcích se totiž tahle kráska s pronikavým pohledem vydala jak na pěveckou, tak hereckou dráhu a letos se objeví v nově připravovaném seriálu The Girlfriend Experience dokonce v hlavní roli. Všímaví jedinci už ji ovšem mohli zaregistrovat například v komedii Bez kalhot či, a hlavně pak v trháku Šílený Max: Zběsilá cesta.

Podobně hvězdným rodokmenem, jako má Riley, se pyšní opravdu málokdo. Její maminkou je Lisa Marie Presley, otcem muzikant Danny Keough, babičkou herečka Priscilla Presley známá například ze seriálu Dallas a dědečkem samotný král rock’n’rollu Elvis Presley...

Její velkou vášní je ovšem také móda. Aktuálně byste ji mohli potkat v Londýně na týdnu módy. Například v pondělí usedla do první řady na přehlídce Burberry. Minulý týden pro změnu rovněž kvůli týdnu módy strávila v New Yorku, kde okouzlovala třeba na show Michaela Korse či značky Coach.

Zmiňovaný snímek Šílený Max byl pro ni zásadní ještě v další věci. Během natáčené se seznámila s kaskadérem Benem Smithem-Petersenem, jehož si před rokem vzala za muže.

Reklama

Další články

Načítám