Hlavní obsah
Článek

Fanoušci kultovního sitkomu mohli díky televizní poctě režiséru Jamesi Burrowsovi své oblíbence vidět po letech zase pohromadě. Výsledný dojem pokazil jen Matthew Perry, který měl pracovní povinnosti v Londýně.

Šestičlenná sestava se společně na obrazovce poprvé objevila v roce 1996. Ze sitkomu Přátelé se stal trhák, který se dočkal deseti sezón a z šestice představitelů udělal nejlépe placené televizní herce. Jennifer Aniston (55), Courteney Cox (51), Lisa Kudrow (52), Matt LeBlanc (48), David Schwimmer (49) a Matthew Perry (46) poslední epizodu natočili před 12 lety a poté se jejich cesty rozešly.

Důvodem k setkání bylo natáčení televizní pocty režiséru Jamesi Burrowsovi, který kromě Přátel stojí i za seriály Frasier či Will a Grace. Představitelé Rachel, Moniky, Phoebe, Joeyho a Rosse se společně opět setkali před kamerou a posteskli si, že jim přítomnost Chandlera chybí. Matthew Perry hrál toho večera v Londýně ve hře The End of Longing a v televizním pořadu se objevil alespoň prostřednictvím videopozdravu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám