Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka, herečka a módní návrhářka Kimberley Garner (25) patří k vyhlášeným britským kráskám. Svůdná blondýnka má vlastní kolekci plavek, na jejíž propagaci s přehledem vystačí úplně sama.

Nejnovější katalog pro sexy kolekci plavek na léto 2016 momentálně vzniká na ostrově Antigua v Karibiku. Kimberley vystavuje své božské tělíčko v úsporných plavečkách v místní džungli.

Nutno podotknout, že jí to opravdu sekne, a tak není divu, že jiné modelky pro svou kolekci angažovat opravdu nepotřebuje.

Kimberley Garner je dcerou vlivného britského developera, jež se už od dětství toužila stát obletovanou celebritou. A to se jí podařilo díky účasti v reality show Made in Chelsea dokumentující chování zlaté mládeže těžící ze jmění svých rodičů.

Dalším velkým snem půvabné Kimberley bylo uspět na poli módního návrhářství. A to se jí, jak je vidno, také daří, byť se na rozdíl od jiných návrhářek nemusí být o návratnost své investice. Pokud by se jako návrhářka neprosadila, tatínek by jí ochotně pomohl. Zatím se ale coby návrhářka o kšefty bát nemusí.

Reklama

Další články

Načítám