Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) má jednu z nejdokonalejších postav českého a slovenského šoubyznysu. Její zadeček a nohy jí ženy závidí, muži po jejím těle touží. Poprvé nám ale přiznala svoje slabiny. Věřili byste tomu, že není spokojená se svými lýtky?

"Nesluší mi velké volné věci, který způsobí moment toho, že se prsa a zadek slejou do takovýho hezkýho vajíčka. A taky mám vysportovaný tlustý lýtka. Za to se trošku stydím," přiznala Super.cz Dara při focení titulní strany pro lifestalový magazín se svojí dvorní fotografkou Petrou Ficovou.

Zpěvačka nyní začíná fušovat do řemesla módním návrhářkám a připravuje svoji první kolekci. "Dostala jsem nabídku, která se neodmítá. Vždycky mě móda lákala," říká Dara. "Vím, co chci, co se mi líbí. Vždycky, když jsem v obchodě a objevím kousek, který mě zaujme, tak si říkám, tady bych ubrala, tady bych to prodloužila. Z devadesáti procent mi pak krejčová věci přešívá. Tak nyní připravuji kolekci tak, aby nikdo nic přešívat nemusel," dodala s úsměvem zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám