Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ať už je početné sesterstvo či maminka Roba Kardashiana jakkoli proti jeho vztahu s bývalou exotickou tanečnicí a samozvanou celebritou Blac Chynou (27), jedno se jí upřít nedá - v Robovi po dlouhé době vyvolala úsměv a naději v lepší zítřky. Osmadvacetiletý muž se už bezmála dva roky stranil společnosti a uzavíral se se svými depresemi, nezdravým jídlem a počítačovými hrami do vlastního světa. A podívejte na něj dnes...

O jejich sblížení se začalo mluvit v lednu, ale málokdo prvotním informacím uvěřil. Blac Chyna byla totiž snoubenkou rapera Tygy, který si po rozchodu s ní začal románek s benjamínkem rodiny Kylie Jenner a opustil ji i jejich malého syna. Blac si tak neodpustila jízlivé narážky na adresu své konkurentky a z dřívější kamarádky Kim Kardashian se stala spíš nepřítelkyně klanu.

Rob to ovšem s exhibicionisticky založenou Chynou, o níž se rovněž říká, že má nejošklivější pozadí v Hollywoodu, zřejmě myslí vážně. Minimálně jej vytáhla z letargie a probudila v něm znovu cit a lásku. Podívejte, jak vášnivě se na sebe vrhali po odchodu z jednoho salonu v Los Angeles.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám