Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kuchtík a kutilský experimentátor Ladislav Hruška (46) šel zase do sebe! Všichni dobře vědí, jak je v Česku populární pravidelné společenské popíjení alkoholu. Ani televizní hvězdička Láďa nebyl výjimkou. Teď si ale řekl dost, vsadil na drsnou dietu i detox organismu a televizní štáb ho už málem nepoznává!

„Chystal jsem se k tomu už pár let, ale až teď jsem se k tomu odhodlal. Nejsložitější je to při natáčení Vychytávek, všude mě zvou na štamprličku, ale jsem rád, že se držím. Byl jsem i na různých oslavách, kde mě tedy víc než absence alkoholu trápilo jídlo, tak jsem si třeba aspoň obral salátový podklad pod řízečky,“ směje se Láďa.

Ten najel na podobnou dietu, kterou praktikoval už loni v létě, kdy rapidně zhubl. „Pryč šlo všechno pečivo. Je to těžké, ale zvládám to. A i když mám hodně práce, věnuju se bikram józe. Už i štáb říkal, že jsem za těch pár týdnů omládl a zhubl. Málem mě nepoznávají,“ usmívá se oblíbený televizní moderátor, který hodně dbá na to, aby jen nepracoval, ale měl čas i na odpočinek.

Nehrozí tak, že by pracovně vyhořel, jako se mu to stalo před rokem. „Dělám to, co baví lidi i mě samotného. A na obzoru nejsou žádní zrádci. Zní to jako klišé, ale mám se opravdu neskutečně prima,“ dodal Ladislav Hruška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám