Hlavní obsah
Článek

Už z názvu zbrusu nové filmové pohádky Řachanda i z hvězdného obsazení se dá očekávat, že půjde o velkou srandu. Vy se můžete s předstihem podívat na klip k písničce Lupiči, která bude pohádkový příběh doprovázet.

Titulní písničku k pohádce s pěveckým sborem Amabile nazpívala mladičká zpěvačka Eva Matějovská, která právě dnes slaví šestnácté narozeniny. „Je to tak trochu jako můj narozeninový dárek. Scenárista a skladatel Daniel Miňovský se mnou už dělal moje první studiové nahrávky a možná i proto si na mě vzpomněl, když hledal zpěvačku do filmu,“ řekla Super.cz Eva, která si zahrála i v několika hromadných scénách.

„Při letním natáčení pohádky jsem se v kostýmu připojila k filmovému komparzu, tak jsem velice zvědavá, jestli se na plátně také uvidím," dodala.

Pohádka o rozmazlené princezně a dvou kamarádech, kteří se neživí vždycky úplně poctivě, bude mít v kinech premiéru již 25. února. Na plátně se objeví spousta populárních herců -  Vladimír Polívka, Jan Hrušínský, Petr Čtvrtníček, David Novotný, Oldřich Kaiser, Vilma Cibulková, Jaromír Nosek nebo Bolek Polívka.

Reklama

Další články

Načítám