Hlavní obsah
Článek

Taťána Kuchařová (36) má jednoznačně pohádkový život. Byla zvolena nejkrásnější ženou světa, založila nadaci Krása pomoci, po jejím boku ji doprovází dívčí idol Ondřej Brzobohatý (41) a ze schůzky na schůzku jezdí v přepychovém voze.

Právě na slavnostní otevření nového automobilového centra v Ostravě, které taková auta prodává, byla Táňa pozvána a přítomným dámám předvedla, jaké jsou nové módní trendy. Dobře ví, že oblíbeným "trubkám" už odzvonilo, a tak luxusní kožený kabátek z hadí kůže, konkrétně krajty mřížkované, od návrhářky Ivany Mentlové doplnila parádními zvonáči.

A jak to má Táňa s řízením? Sdělila, že je opatrnou řidičkou, co se snaží předjímat situaci na vozovce, ale když si to může dovolit, ráda si užívá i svižnější jízdu. "Při ježdění po Praze jsem opatrná, ale když jedu za rodiči do Opočna, ráda šlápnu na plyn," přiznala.

A jak Táňa, která pomalu neví, kam skočit, vůbec tráví nějaký volný čas? „I když jsem velmi časově vytížená, snažím se zároveň udělat si čas sama pro sebe. Hodně cvičím a medituji, snažím se trávit čas s rodinou a mým přítelem Ondřejem Brzobohatým. Přiznávám, že někdy mám náladu nic nedělat a odpočívat u nějakého dokumentárního filmu,“ řekla.

Reklama

Další články

Načítám