Hlavní obsah
Článek

Zatím herečka Barbora Mottlová (37) o svém tajemném příteli, Britovi žijícím v Bruselu, s nímž se poznala o dovolené na Jamajce, pouze mluvila. Už jsme si říkali, jestli není takovou "paní Colombovou". Na Česko-Slovenský ples ale Briana Wilsona konečně přivedla a představila nám ho.

"Je to přesně rok, co jsme tady měli první rande. Ale to jsme ještě nebyli partneři. Na vztah na delší vzdálenost jsem přistoupila až po delší době, protože jsem mazlík. Ale ukázalo se, že on za to stojí," svěřila nám Bára.

Partner za ní jezdí do Prahy mnohem častěji, než je ochotna navštěvovat ona jeho. "Přiznám se, že jsem za ním v Brusela byla jenom jednou, jinak jezdí pořád on. Miluje i Prahu, baví ho to tady a našel si mým prostřednictvím i spoustu přátel," řekla Super.cz.

"Naznačoval, že se mu tady líbí mnohem víc než v Bruselu, tak uvidíme," krčila rameny. Hledá tady její přítel snad i práci? "On vyvíjí nové projekty, novou aplikaci pro mobily, aby začal vydělávat a nebyl závislý na tom, kde bude. V Bruselu má velmi dobře placenou práci a nepůjde sem pracovat za třetinový plat. To chápu," vysvětlila.

Žárlivost a to, že chce mít přítelkyni pod kontrolou, když vyráží do společnosti třeba právě v takových šatech, které si vzala na ples, za stěhováním prý není. "Ačkoli je Brit, tak je neskutečně přátelský a vůbec není žárlivý. Nebo to aspoň nedává najevo, což je velmi příjemné. Se žárlivostí a mojí prací by nám to dlouho nevydrželo. A pravda je, že ten vztah drží hlavně kvůli němu," přiznala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám